Activitati proiect

2021

2022

2023

Activitățile proiectului sunt împărțite în 6 pachete de lucru interconectate (WP):

WP1 Realizarea PSC-urilor standard (lider PP-NIMP, participă la P1-UiO): include toate activitățile necesare pentru prepararea și optimizarea straturilor componente ale structurii standard și pentru a produce PSC-urile prin tehnici de imprimare.

WP2 Realizarea PSC-urilor inversate (lider P1-UiO, participă PP-NIMP): include activități similare cu cele de la WP1, dar dedicate structurii inversate de PSC-uri.

WP3 Modelarea de material și a interfețelor (lider P2-RU, participă PP-NIMP și P3-IFIN-HH): include activitățile legate de modelarea teoretică a materialelor componente și a interfețelor atât în ​​structuri standard, cât și în structuri inversate, cu scopul de a înțelege procesele de degradare și transportul sarcinii prin dispozitive.

WP4 Caracterizarea și modelarea de dispozitiv (lider P3-IFIN-HH, participă PP-NIMP și P2-RU): include caracterizarea PSC-urilor standard și inversate, în special caracteristicile J-V în diferite condiții de lucru și modelarea teoretică pentru a simula caracteristicile dispozitivului.

WP5 Incapsularea dispozitivelor, producția și testarea modulelor în condiții de funcționare standard (lider P4-Wattrom, participă PP); include activități tehnologice legate de încapsularea dispozitivelor (PSC și module fotovoltaice), precum și teste standard ale performanței fotovoltaice.

WP6 Management, raportare, diseminare și brevetare (lider PP-NIMP, participă toți partenerii)

SPRIJINIT DE

Working together for a green, competitive and inclusive Europe


PARTENERI

...
...
...
...
...

LINK-URI UTILE